CHILLI SHACK

chs.jpg

tipy pro správnou přípravu CHILLI SHACK BURGERU

DISH KIT OBJEDNÁVEJTE ZDE

  1. Plátky slaniny opečte pomalu, stranou přímého žáru a do křupava

  2. Maso vypracujte do pravidelné placky o průměru stejném, jako je brioška

  3. Osolte ho a opepřete čerstvě mletým pepřem

  4. Maso grilujte cca tři minuty z každé strany, ihned po prvním otočení na něj položte plátek čedaru, plátky opečené slaniny, druhý plátek ementálu a přiklopte, aby se vám sýr správně roztekl

  5. Briošku rozřízněte v půli a pokud možno zprudka na sucho otoustujte obě vnitřní strany

  6. Na obě strany lžící nebo nožem namažte slaninovou majonézu

  7. Na spodní část briošky naneste nakládané chilli papričky

  8. Na vrchní část briošky naneste smaženou cibulku

  9. Na chilli papričky položte hotové maso a přiklopte vrchní částí briošky

Maso je z dvouletých býků plemene Angus, čerstvě namleté na střední průměr, (cca 80% maso / 20% tuk) vážené na 160g. Ideální stupeň propečení: Medium, Medium-Welldone

*Maso je velmi kvalitní a jde nám právě o chuť masa, proto nepoužíváme žádné koření, pouze sůl a čerstvě mletý pepř