tipy pro správnou přípravu CHILLI SHACK BURGERU
DISH KIT OBJEDNÁVEJTE ZDE
Plátky slaniny opečte pomalu, stranou přímého žáru a do křupava
Maso vypracujte do pravidelné placky o průměru stejném, jako je brioška
Osolte ho a opepřete čerstvě mletým pepřem
Maso grilujte cca tři minuty z každé strany, ihned po prvním otočení na něj položte plátek čedaru, plátky opečené slaniny, druhý plátek ementálu a přiklopte, aby se vám sýr správně roztekl
Briošku rozřízněte v půli a pokud možno zprudka na sucho otoustujte obě vnitřní strany
Na obě strany lžící nebo nožem namažte slaninovou majonézu
Na spodní část briošky naneste nakládané chilli papričky
Na vrchní část briošky naneste smaženou cibulku
Na chilli papričky položte hotové maso a přiklopte vrchní částí briošky
Maso je z dvouletých býků plemene Angus, čerstvě namleté na střední průměr, (cca 80% maso / 20% tuk) vážené na 160g. Ideální stupeň propečení: Medium, Medium-Welldone
*Maso je velmi kvalitní a jde nám právě o chuť masa, proto nepoužíváme žádné koření, pouze sůl a čerstvě mletý pepř